Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

(1.234 ocena)
1.500 rsd

16305
Dok traju zalihe

1-3 radnih dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Green Fit biljne kapi za mršavljenje su dodatak ishrani na bazi ekstrakata ploda morača, kore krušine, herbe rastavića, lista breze i rizoma đumbira. Morač i krušina pomažu regulisanju crevne pasaže i eliminaciji digestivnih gasova. Rastavić štiti jetru i stimuliše lučenje žuči te tako ubrzava varenje. Breza pozitivno utiče na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta. A rastavić i breza zajedno podstiču izlučivanje mokraće, čišćenje urinarnog trakta kod blažih infekcija i sprečavaju zadržavanje suvišne tečnosti u organizmu, pa će tako obradovati mnoge koji pokušavaju da se trajno reše upornog celulita. Rizom đumbira, pored opšte poznatog povoljnog uticaja na imunitet, povećava tonus i vitalnosti organizma i podstiče brže topljenje masnih naslaga. 

Smanjite telesnu masu i očistite organe za varenje prirodnim putem!

 

➕ Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. 

 • ✅ Podstaknite brže sagorevanje masti
 • ✅ Smanjite apetit
 • ✅ Ubrzajte metabolizam i sačuvajte zdravlje digestivnih organa
 • ✅ Stimulišite regeneraciju jetre i detoksikaciju organizma
 • ✅ Izgledajte mlađe i zdravije
 • ✅ Normalizujte rad endokrinog sistema
 • ✅ Podignite nivo energije, samopouzdanja i ličnog zadovoljstva

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

ŽELITE DA SMRŠATE?

Sjajno! To znači da brinete o svom zdravlju. Samim tim nikakve crash dijete sa yo-yo efektom i liposukcije ne dolaze u obzir. Neophodno je da trajno rešite problem suvišnih kilograma ne samo da biste izgledali bolje i atraktivnije, već i da biste bili zdraviji, snažniji, otporniji na infekcije, imali više energije i živeli kvalitetniji i isupunjeniji život.

KAKO?

JEDNOSTAVNO. Green Fit, biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

DA LI JE TO BEZBEDNO?

APSOLUTNO.

Green Fit biljne kapi su potpuno prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime vam garantujemo da ćete u svoj organizam uneti samo proverene sastojke koji će vam pri tom pomoći da smanjite broj kilograma.

KAKO TO FUNKCIONIŠE?

Green Fit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira.

LIST BREZE

Sadrži do 3% flavonoida, tanine, saponine, fenil karbonske kiseline, vitamin C, triterpenske alkohole. Takođe utiče na olakšavanje izmokravanja čime se smanjuje osećaj nadutosti kod osoba koje imaju problem sa zadržavanjem vode, pogotovu u nogama.

PLOD MORAČA

Sadrži 2-6% etarskog ulja (sa 2-80% trans-anetola), masno ulje, flavonoide, proteine, organske kiseline. Koristi se za ublažavanje grčeva, kod nadutosti, za eliminisanje suvišnih gasova.

HERBA RASTAVIĆA

Sadrži silicijumovu kiselinu, flavonoide i tragove alkaloida koji deluju na olakšavanje izlučivanja mokraće i izbacivanje suvišne tečnosti iz organizma. Ne dovodi do poremećaja balansa elektrolita.

 

KORA KRUŠINE

Sadrži 4-8% antrahinonskih glikozida (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), flavonoide (više od 7%), tanine i peptidne alkaloide. Ubrzava metabolizma i olakšava pražnjenje creva.

RIZOM ĐUMBIRA

Sadrži proteine, zdrave masti, kalijum, bakar, magnan, vitamine C i B, niacin i dr. Utiče i na ubrzavanje metabolizma, iybacivanje toksina i brže topljenje masnih naslaga, pogotovu sa stomaka.

100 ml PROIZVODA SADRŽI VODENO-ETANOLNIH EKSTRAKATA:

 • Herbe rastavića (Equisetum arvense L. Equisetaceae; DER 1:2, etanol 40% v/v) 30 ml;
 • Lista breze (Betula pendula Roth Betulaceae; DER 1:3, etanol 40% v/v) 30 ml;
 • Ploda morača (Foeniculum vulgare Mill. Apiaceae; DER 1:3, etanol 40% v/v) 20 ml;
 • Kore krušine (Rhamnus frangula L. Rhamnaceae; DER 1:3, etanol 40% v/v) 10 ml;
 • Rizoma đumbira (Zingiber officinale Roscoe Zingiberaceae; DER 1:4, etanol 40% v/v) 10 ml;

Energetska vrednost manja od 50 kJ (12 kcal) na dnevnom unosu. Proizvod sadrži alkohol (27,3 g/100 g).

DOZIRANJE

Green Fit biljne kapi se uzimaju dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi ukupno 150 kapi.   

NAPOMENE

Proizvod nije namenjen za upotrebu trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne smeju koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

VAŽNO: Proizvod dostavljamo isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

Popularni proizvodi

BIOTEO Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem

3.470 rsd

BIOTEO Biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

2.340 rsd
61%

ImmunoFlex+ - Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način

9.200 rsd
3.600 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd
24%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

1.290 rsd
990 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd

BIOTEO Biljne kapi br. 16 – IMUNODETOX

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd
50%

Funga Pure

7.960 rsd
3.980 rsd
20%

Dr. Viton - Serrapeptase 80000 IU 30 kapsula

1.990 rsd
1.592 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje