Magneti protiv pušenja Quit Smoke

(1.234 ocena)
1.800 rsd 990 rsd
45%

73
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Koliko godina bezuspešno pokušavate da ostavite cigarete? Pronašli nešto što će vam pomoći da zauvek prestanete sa pušenjem i sačuvate svoje zdravlje i lepotu - magnete za odvikavanje od pušenja Quit Smoke!

Do sada ste na najrazličitije načine pokušavali da prestanete i korstili sve što se reklamira za odvikavanje od pušenja: čajeve, tablete, sirupe, flastere... I ništa nije pomoglo! Ali ono čijim rezultatima ćete biti i više nego oduševljeni jesu magneti protiv pušenja Quit Smoke. Pomogli su hiljadama ljudi koji su uspešno prestali da puše cigarete, a nisu oštetili svoje zdravlje, ugojili se, niti imali nikotinske krize. Kako ovi magneti funkcionišu? Naime, aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina koji se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin, želja za pušenjem se postepeno smanjuje i u jednom trenutku u potpunosti nestaje.

Magneti se stavljaju na levo uho i to tako da manji magnet bude na prednjoj strani, a veći na zadnjoj strani uha. Nema rizika da će spasti i biće jedva vidljivi. Za početak je dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja. Procenat uspešnosti je izuzetno visok! Zahvaljujući njima mnogi muškarci i žene su uspeli da se zauvek reše ove loše navike i sačuvaju svoje zdravlje.

Quit Smoke ne izaziva alergije i apsolutno je bezbedan za zdravlje. VAŽNO: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Poručite već danas magnet protiv pušenja Quit Smoke na broj telefona 011/6 888 999 i sačuvajte svoja pluća i lepu kožu.

Popularni proizvodi

BIOTEO Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem

3.470 rsd

BIOTEO Biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

2.340 rsd
61%

ImmunoFlex+ - Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način

9.200 rsd
3.600 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd
24%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

1.290 rsd
990 rsd

Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

1.500 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd

BIOTEO Biljne kapi br. 16 – IMUNODETOX

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd
50%

Funga Pure

7.960 rsd
3.980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje